Spring naar inhoud

Dream4Kids

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Dream4Kids organiseert samen met vrijwilligers unieke Droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een trauma. Deze kinderen verliezen vaak het vertrouwen in zichzelf en de wereld om hen heen. 

Tijdens een Droomdag komen de mooiste dromen van kinderen met een trauma uit. Een kind wordt aangemeld door een professionele hulpverlener. Dit gebeurt als onderdeel van het behandelplan van het kind. Hulpverleners weten het beste, wanneer het juiste moment is voor een Droomdag. Vaak is dat als de situatie stabiel is en het kind weer naar de toekomst durft te kijken. De Droomdag draagt bij aan het zelfvertrouwen van het kind en geeft moed en positieve energie om weer in dromen te geloven. Zo ziet het kind: ik doe er toe, ik ben belangrijk en de toekomst heeft ook voor mij iets moois te bieden.r

De Broekcross wordt gehouden in het buurtschap Geersbroek. De bewoners van dit gezellige buurtschap zullen middels koek en zopie zorgen voor een hele gezellige ontvangst en nazit in de champignonkwekerij. Opbrengsten uit de Cross en uit de versnaperingen komen ten goede aan de Stichting Dream4Kids. Daarmee hopen we veel kinderen een mooie dag te geven, en daarmee een extra stap in de verwerking van hun jeugdtrauma.

Meer informatie over Dream4kids vindt u hier